DAS ICH Cabaret

Hot
A
998 0 1 0 0
DAS ICH Cabaret

Industrial-elektronika-ensemblet Das Ich har holdt det gående i 17 år nå, og dette er deres attende utgivelse siden debuten med ”Satanische Verse” i 1990. Bandet har med tid og stunder oppnådd en god del kredibilitet i elektrogoth-miljøer, med sin dystre, kvasisymfoniske musikk. Ut fra min tidligere kjennskap til Das Ich, mente jeg å huske at bandet var betraktelig mer dystert enn hva som er tilfellet på ”Cabaret”. Som tittelen antyder hviler det en gjøglersk stemning over de fleste låtene, med ymse teatralske tivolieffekter. De beste låtene finnes utvilsomt på første halvdel av skiven, ”Atemlos” og ”Macht” skiller seg ut som to favoritter. Resten blir noe anonymt og delvis kjedelig, spesielt den forferdelige ”Zuckerbrot & Peitsche” trekker ned. Jeg gledet meg faktisk litt til å høre på denne skiven, men må si meg skuffet. Bedre lykke neste gang.

 

Diskografi:
2006 – Cabaret
2004 – Lava:Asche
2004 – Lava:Glut
2003 – Relikt
2002 – Anti’christ
2001 – Re-Laborat
1999 – Re-Kapitulation
1998 – Morgue
1997 – Egodram
1997 – Destillat
1996 – Das Innere Ich
1996 – Kindgott
1995 – Feuer
1995 – Die Liebe
1994 – Staub
1993 – Stigma
1991 – Die Propheten
1990 – Satanische Versen

 

Anmeldt av: Sigurd Thune

 



Write a comment...

Latest reviews

103 Even Knudsen

LORNA SHORE Immortal

Lorna Shore’s music has gradually evolved into a more blackened direction, but without sacrificing…
67 Even Knudsen

ARCHON ANGEL Fallen

Archon Angel was born out of a collaboration between former Savatage vocalist Zak Stevens and…
130 Even Knudsen

SCARS OF THE FLESH Reaching Into The Void

Scars Of The Flesh is a death metal act heading from San Antonio, Texas and ‘Reaching Into The…
134 Even Knudsen

SHAKRA Mad World

I have always considered Shakra as one of the most exciting and fresh sounding new bands within the…
1408 Even Knudsen

SHADOW OF INTENT Melancholy

It’s been two years since ‘Reclaimer’, the last full length album from Conneticut/Rhode Island…
733 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2020. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares