DAS ICH Cabaret

Hot
A
948   0   1   0   0  
DAS ICH Cabaret

Industrial-elektronika-ensemblet Das Ich har holdt det gående i 17 år nå, og dette er deres attende utgivelse siden debuten med ”Satanische Verse” i 1990. Bandet har med tid og stunder oppnådd en god del kredibilitet i elektrogoth-miljøer, med sin dystre, kvasisymfoniske musikk. Ut fra min tidligere kjennskap til Das Ich, mente jeg å huske at bandet var betraktelig mer dystert enn hva som er tilfellet på ”Cabaret”. Som tittelen antyder hviler det en gjøglersk stemning over de fleste låtene, med ymse teatralske tivolieffekter. De beste låtene finnes utvilsomt på første halvdel av skiven, ”Atemlos” og ”Macht” skiller seg ut som to favoritter. Resten blir noe anonymt og delvis kjedelig, spesielt den forferdelige ”Zuckerbrot & Peitsche” trekker ned. Jeg gledet meg faktisk litt til å høre på denne skiven, men må si meg skuffet. Bedre lykke neste gang.

 

Diskografi:
2006 – Cabaret
2004 – Lava:Asche
2004 – Lava:Glut
2003 – Relikt
2002 – Anti’christ
2001 – Re-Laborat
1999 – Re-Kapitulation
1998 – Morgue
1997 – Egodram
1997 – Destillat
1996 – Das Innere Ich
1996 – Kindgott
1995 – Feuer
1995 – Die Liebe
1994 – Staub
1993 – Stigma
1991 – Die Propheten
1990 – Satanische Versen

 

Anmeldt av: Sigurd Thune

 



Write a comment...

Latest reviews

677 Even Knudsen

SHADOW OF INTENT Melancholy

It’s been two years since ‘Reclaimer’, the last full length album from Conneticut/Rhode Island…
401 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
631 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
566 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
695 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
776 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares