IMPALED NAZARENE Pro Patria Finlandia

Hot
A
1170   0   1   0   0  
IMPALED NAZARENE Pro Patria Finlandia

Impaled Nazarene har med tiden fått en respektabel backkatalog, om man kan bruke uttrykket “respektabel” om disse mannevonde finnene. Bandet er vel kanskje heller ikke av dem som har hatt mest medgang i karrieren, men etter knallskiver som ”Absence of War Does Not Mean Peace” (ekstremt bra tittel!) og ”All That You Fear” ville alt annet enn et bra album fra Impaled Nazarene vært særdeles overraskende. Et bra album har det også blitt, om noen skulle være i tvil. Det går faderlig fort hele veien, men Impaled Nazarene krydrer sin særegne black metal med elementer fra thrash og tradisjonell punk i en slik grad at man aldri kjeder seg. Ballet åpner med ”Weapons to Tame a Land”, som følges opp av ”Something Sinister”, to av de beste låtene på skiva sammen med ”For Those Who Have Fallen”. Litt fyllstoff finnes, men ikke verre enn at det er til å leve med. Alt i alt en av de bedre skivene hittil i år.

 

Diskografi:
'Pro Patria Finlandia' 2006
'Death Comes in 26 Carefully Selected Pieces' 2004
'All That You Fear' 2003
'Absence of War Does Not Mean Peace' 2001
'Suomi Finland Perkele/Motörpenis' 2001
'Decade of Decadence' 2000
'Nihil' 2000
'Split 7" w/Driller Killer' 1999
'Rapture' 1998
'Motörpenis' 1996
'Latex Cult' 1996
'Suomi Finland Perkele' 1994
'Ugra-Karma' 1993
'Satanic Masowhore 7"' 1993
'Tol Cormpt Norz Norz Norz' 1992
'Sadogoat' 1992
'Goat Perversion' 1992

 

Anmeldt av: Sigurd Thune

 



Write a comment...

Latest reviews

677 Even Knudsen

SHADOW OF INTENT Melancholy

It’s been two years since ‘Reclaimer’, the last full length album from Conneticut/Rhode Island…
401 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
631 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
566 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
695 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
776 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares