Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

KING'S X Ogre Tones

Hot
VM Updated
1175 0 1 0
KING'S X Ogre Tones

Kings X har holdt koken i gud vet hvor mange år, men som relativt ung i gamet er det likevel ikke lenge siden jeg sperret øynene opp for bandet, da jeg i fjor anmeldte live skiva deres(les anmeldelse her.) Musikken Kings X gjør er, nå som alltid, vanskelig å putte i en spesiell bås, det er en slags funk og blues inspirert progressiv rock, spesielt sådant. Låtene snur og vrir til stadighet og holder de små grå i aksjon. I Ogre Tones har de laget 13 flotte låter, litt mer rett i trynet enn en del av det jeg har hørt fra gjengen tidligere. Låtene varierer fra å være rocka og groovy som bl.a. Bebop, Alone and Freedom til de mer rolige som Honesty, If og Get Away, og er jevnt grisebra! Produsent på skiva har vært veteran produsent Michael Wagener som har jobbet med alle fra Queen og Alice Cooper til band som Dokken og Extreme. King’s X musikk appellerer nok først og fremst til et noe mer voksent publikum, og for nysgjerrige sjeler er nok, prøve før du kjøper, å anbefale da musikken som nevnt er litt vanskelig å komme inn i. Når det er sagt er Ogre Tones et flott sted å begynne. Jeg skal være forsiktig med å rangere skivene opp mot hverandre, men jeg kan ikke si meg helt uenig i Gitarist og vokalist Ty Tabor’s uttalelse: “I seriously believe that this is the best thing we have done in years.” Fans vet hva de nå har og gjøre, løp og kjøp. Favorittlåt:ALT, men sjekk de allerede overnevnte!

 

Diskografi:
'Ogre Tones' 2005
'Live all over the place' 2004
'Black like sunday' 2003
'Manic Moonlight' 2001
'Please come home mr. Bulbous' 2000
'Tapehead' 1998
'Best of King's X' 1997
'Ear candy' 1996
'Dogman' 1994
'King's X' 1992
'Faith hope love' 1990
'Gretchen goes to Nebraska' 1989
'Out of the silent planet' 1988



Write a comment...

Latest reviews

232 Even Knudsen

ASTRALBORNE Etenity's End

Astralborne is an American melodic death metal band based in Toledo, Ohio. They were founded in…
383 Even Knudsen

SORCERER Lamenting Of The Innocent

Swedish epic doom/heavy metal band Sorcerer released an excellent album entitled The Crowning Of…
713 Even Knudsen

ETERNAL DELYRIA Paradox Of the Mechanical Angel

Eternal Delyria is a new a new acquaintance to me, but according to their biography the band was…
696 Even Knudsen

CONCEPTION State Of Deception

Some releases are harder to review than others this is most certainly one of them. Why is that you…
492 Even Knudsen

MY DYING BRIDE The Ghost Of Orion

With a career spanning over 30 years and having released 13 full length albums prior to this one My…
567 Even Knudsen

NAWABS OF DESTRUCTION Rising Vengeance

If I was asked a couple of days ago to name one metal band from Bangladesh I would most certainly…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2020. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares