Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

MY DYING BRIDE For Lies I Sire

Hot
AC Updated
1431 0 1 0
MY DYING BRIDE For Lies I Sire

“Den døende bruden” er tilbake med et nytt album, og faren for at ”hun” endelig skal reise til “de evige jaktmarker” virker etter det å dømme særdeles fjernt. Det har fått navnet ”For Lies I Sire”, og er det tiende i rekken av fullengdere fra den kanten. My Dying Bride har foret verden med sin romantiske tristesse siden begynnelsen av 90-tallet, og ”siste-mann” i rekka er intet unntak. Stemmen til vokalist Aron Stainthorpe sniker seg fløyelsmyk og desperat ut av høytalerne. ”For Lies I Sire” byr vel musikalsk sett ikke på de aller største overraskelsene. Du får tung, mørk doom i beste My Dying Bride- stil. Den nye keyboarddistinnen Shaun Macgowan, bidrar også med litt fiolin. Jeg er i utgangspunktet ikke noen stor doom-fan, men kan ikke unngå å like disse engelskmennene. Nydelig melankolsk doom som for mitt vedkommende av en eller annen grunn treffer og begeistrer.

 

Diskografi:
'For Lies I Sire’ 2009
‘An Ode To Woe’ Live Album 2008
‘A Line Of Deathless Kings’ 2006
‘Sinamorata’ DVD 2005
‘Anti – Deluvian Cronicles’ Best Of 2005
‘Songs Of Darkness, Words Of Light’ 2004
‘The Voice Of Wretched’ Live Album 2002
‘For Darkest Eyes’ DVD 2002
‘The Dreadful Hours’ 2001
‘Meisterwerk 2’ Best Of 2001
‘Meisterwek 1’ Best Of 2000
‘The Light At The End Of The World’ 1999
’34,788%...Complete’ 1998
‘For Darkest Eyes’ VHS 1997
‘Like Gods Of The Sun’ 1996
‘For You’ VHS 1996
‘Trinity’ Best Of 1995
‘The Angel And The Dark River’ 1995
‘The Stories’ Box-set 1994
‘I Am The Bloody Earth’ EP 1994
‘Turn Loose The Swans’ 1993
‘As The Flowers Withers’ 1992
‘Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium’ EP 1991

 



Write a comment...

Latest reviews

161 Even Knudsen

ACCEPT Too Mean To Die

More than four decades has passed since Accept released their self-titled debut album back in 1979,…
304 Even Knudsen

MORDKAUL Dress Code: Blood

I must start by saying that I have a very limited amount of information available about Mordkaul,…
497 Even Knudsen

DEEDS OF FLESH Nucleus

This is undoubtedly the most anticipated release this year for me personally and now the wait is…
345 Even Knudsen

HELL:ON Scythian Stamm

I must admit that I have never heard of this Ukrainian band before, even though Scythian Stamm is…
358 Even Knudsen

PROFANITY Fragments Of Solace

On December 4th German tech-death veterans Profanity returns with their fourth full length studio…
493 Even Knudsen

MORS PRINCIPIUM EST Seven

Mors Principium Est can look back at a career spanning over 20 years as they now release their…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2020. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares