SAXON The Eagle Has Landed Pt. 3

Hot
A
1515   0   1   0   0  
SAXON The Eagle Has Landed Pt. 3

Saxon er ett av få band som trolig har vært oppegående siden tidenes morgen, og levert skiver med klassisk heavy metal like lenge. En rekke livealbum har det også blitt, og her har vi kommet frem til del tre av ”The Eagle has Landed”-serien. Dobbeltalbumet består av en skive hvor alt materialet er hentet fra de seks første studioalbumene, det vil si ikke senere enn ”Crusader” fra 1984 (!). Den andre skiva består i hovedsak av materiale fra ”Lionheart”, med enkelte låter fra albumene som ble gitt ut etter 1985. Opptakene er ikke fra samme konsert, men fra flere europeiske konserter i perioden 2004-2005. Det er ingen kunst å oppdage at dette bringer med seg både fordeler og ulemper. For å ta det positive først, er det alltid gøy å ha livemateriale fra flere perioder av bandets karriere, og Saxon inkluderer mye materiale her man ikke finner på de tidligere ”The Eagle has Landed”-utgivelsene. Fansen får således et påskudd til å kjøpe albumet, men på den annen side kan man lure på hvor mange liveskiver det skal være nødvendig å gi ut. Saxon live og Saxon på skive er to forskjellige ting, og Saxon på liveskive er egentlig kjedeligere enn begge deler. Vi snakker om et liveband av dimensjoner, og da blir det å høre for eksempel ”Wheels of Steel” sammen med andre halvgode låter lite givende. Det er i hvert fall ikke av annet enn dokumentarisk interesse man kunne ønske seg denne skiva. Om du har over tohundrelappen til overs, og har planer om å bruke den på Saxon, foreslår jeg at du kjøper billett til konserten i Oslo neste år fremfor å investere i denne liveskiva.

 

Diskografi:
'The Eagle has Landed Pt. 3' 2006
'Lionheart' 2004
'Heavy Metal Thunder' 2002
'Killing Ground' 2001
'Metalhead' 1999
'BBC Sessions/Live at Reading' 1998
'Wheels of Steel/Strong Arm of the Law' 1997
'Unleash the Beast' 1997
'The Eagle has Landed Pt. 2' 1996
'Dogs of War' 1995
'Forever Free' 1992
'Solid Ball of Rock' 1990
'Greatest Hits Live' 1990
'Rock 'n' Roll Gypsies - Live' 1989
'Destiny' 1988
'Rock the Nations' 1986
'Innocence is no Excuse' 1985
'Crusader' 1984
'Power and the Glory' 1983
'The Eagle has Landed - Live' 1982
'Denim and Leather' 1981
'Strong Arm of the Law' 1980
'Wheels of Steel' 1980
'Saxon' 1979

 

Anmeldt av: Sigurd Thune

 



Write a comment...

Latest reviews

677 Even Knudsen

SHADOW OF INTENT Melancholy

It’s been two years since ‘Reclaimer’, the last full length album from Conneticut/Rhode Island…
401 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
631 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
566 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
696 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
776 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares