TANKARD The Beauty And The Beer

Hot
A
1082   0   1   0   0  
TANKARD The Beauty And The Beer
Score
10 = Flawless Classic!
Artist
Release

De Tyske Thrasherne i TANKARD er ute med sitt 12. (!) studioalbum, ”The Beauty And The Beer”. De som har hørt et snev av TANKARD tidligere har vel allerede pønska ut at det er hymner til øl, fest og andre absurditeter det dreier seg om, I ekte Tysker-Thrash stil!
Skiva inneholder 10 låter, og overhode ingen overraskelser, noe som er høyst positivt når det gjelder dette bandet. Det er ikke så skittent som det var på debuten ”Zombie Attack”, lyden er clean, og mange av låtene er mer melodiske, spesielt i låter som ”Dirty Digger”. Men det funker fett, og det er absolutt ingenting å grine over. Disse lystige øldrikkerne vet hva dem holder på med!
Uansett, godlåtene ramler ut av høytalerne; ”We Still Drink The Old Ways”, ”Frankfurt: We Need More Beer” og ”Dirty Digger”, for å nevne noen. Det er faktisk ikke en eneste dårlig låt på skiva.

 

Diskografi:
Zombie Attack, 1986
Chemical Invasion, 1987
The Morning After, 1988
The Meaning Of Life, 1990
Fat, Ugly And Live, 1991
Stone Cold Sober, 1992
Two Faced, 1994
The Tankard, 1995
Disco Destroyer, 1998
Kings Of Beer, 2000
B-Day, 2002
Beast Of Bourbon, 2004
The Beauty And The Beer, 2006

 

Anmeldt av: Aslak Werme

 



Write a comment...

Latest reviews

146 Even Knudsen

SHADOW OF INTENT Melancholy

It’s been two years since ‘Reclaimer’, the last full length album from Conneticut/Rhode Island…
270 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
492 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
441 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
523 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
626 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares