VADER Impressions in Blood

Hot
A
1163   0   1   0   0  
VADER Impressions in Blood

Hva skal man si? Annet enn at Vader har levert et hinsides bra album, som trolig kommer til å trone helt der oppe når status for 2006 skal gjøres opp. ”Impressions in Blood” viser et band som i sitt tjuende år endelig har klart å komme opp med en skive blottet for dødpunkter. Vader har tydd til symfoniske virkemidler uten å overdrive, noe som gir albumet et majestetisk og bastant uttrykk (sjekk ut sistelåten ”The Book” for å høre hva jeg mener!). Introen på skiva kan faktisk minne noe om Dimmu Borgir, men det er ingen grunn til engstelse av den grunn, Vader spiller fortsatt tung og suggererende death metal. Det hele starter med introen ”Between Day and Night”, som så går over i et av de beste sporene på albumet – ”ShadowFear”. Det er i det hele tatt temmelig vanskelig å finne noen dødpunkter på ”Impressions in Blood”, det oser verdensklasse av låter som ”Helleluyah!!! (God is Dead”, ”Predator”, ”Warlords”, ”Red Code” og ”The Book”. I tillegg har Seth (igjen) levert et høyst delikat cover, noe som ikke direkte legger en demper på gleden over å høre gjennom Vaders siste opus. Vader har lenge vært et av Europas ledende death metal-band, men om man får spørsmålet om hvem som regjerer innen death metal i verden i dag er det ingen tvil. Svaret er Vader.

PS: Dessuten skal du selvfølgelig møte opp på en av Vader-konsertene i Norge i november!

 

Diskografi:
'Impressions in Blood' 2006
'The Art of War' MCD 2005
'The Beast' 2004
'Beware the Beast' MCD 2004
'Blood' MCD 2003
'Revelations' 2002
'Reign Forever World' MCD 2001
'Litany' 2000
'Live in Japan' 1998
'Kingdom' MCD 1998
'Black to the Blind' 1997
'Reborn in Chaos' 1997
'Future of the Past' 1996
'De Profundis' 1995
'An Act of Darkness/I.F.Y.' EP 1995
'Sothis' MCD 1994
'The Darkest Age - Live' 1993
'The Ultimate Incantation' 1993
'Morbid Reich' Demo 1990
'Necrolust' Demo 1989

 

Anmeldt av: Sigurd Thune

 



Write a comment...

Latest reviews

677 Even Knudsen

SHADOW OF INTENT Melancholy

It’s been two years since ‘Reclaimer’, the last full length album from Conneticut/Rhode Island…
401 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
631 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
566 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
695 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
776 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares