Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

BELPHEGOR - Supreme Black Death Metal Art

Supreme Black Death Metal Art

- Tekst Av Leif Neverdahl, 3. april 2008 -

 

Belphegor er snart ute med nytt album, "Bondage Goat Zombie". Albumet har fått mye spilletid hjemme hos meg den siste tiden, gutta knuser det meste i vanlig brutal stil. Den noe merkelige tittelen var noe av det jeg lurte på da bandets vokalist og låtskriver Helmuth ringte meg opp en ellers kjedelig Mandag ettermiddag.


Rett på sak Helmuth, nytt album ute, "BONDAGE GOAT ZOMBI", regner med at Belphegor ikke har roet ned noenting siden sist . . . ?: Det har du helt rett i, det du forventer fra Belphegor er det du får. Alle vet hva vi gjør og vi kjører på, det er brutal og demonisk musikk. Uten tvil vårt beste album så langt , vi har klart å smelte blast beats sammen med ett heavy utrykk, det er rett og slett typisk Belphegor, "its supreme black death metal art"!

Sangtittlene gir meg en følelse av at hele albumet henger sammen, er det rett og slett ett konsept album ?: Det stemmer, hele albumet handler om Markis de Sade, om sadisme, bondage og djevelen selv. Vi synes slike ting er fascinerende og kult, derfor bestemte vi oss for ett gjennomgående tema for hele albumet.

Da skjønte jeg tittelen litt bedre ja . . .Og når det gjelder musikken og tekster, det er som vanlig du som står for det meste?: Hovedsakelig meg ja. Jeg lager det meste av musikk og tekster, samt cover og slikt. Når vi så begynner å øve inn nytt materiale er det mer teamwork, da kan alle komme med synspunkter om hvordan vi skal gjøre ting.

Har sett at dere leter etter ny trommeslager , noe nytt på den fronten ?: He he, det er det vanlige, vi har faktisk 3 forskjellige session trommeslagere, men det er ikke noe problem. Vi spiller rundt 100 konserter i året, og alle 3 er gode gutter.

Og hva med black metal \ Death metal scenen idag, hva band hører du på selv, hvis noen.. ? : Jada, jeg hører mye på musikk, og ikke bare black\death, men mye annet også. Mye bra band der ute, Nile og Cannibal Corps er noen favoritter, ser også frem til det nye Morbid Angel albumet. Og det siste Mayhem albumet er fantastisk, helt utrolig, så mørkt og ondt. Rett og slett helt sykt.

Og i Oktober står dere på scenen i Oslo ... ? :Ja, det ser vi frem til. Det blir galskap som vanlig, blast beats og brutalt, vi kjører på som vanlig.

Litt om imaget deres og hva som er viktig, leste følgende på hjemmesiden deres : "We don’t give a fuck about anything and don’t let anyone talk us into doing anything. Only the music counts!" , kan du utdype det litt ? Vel, det er det vi lever for , musikken er viktigst for oss. Om noen ikke liker det bryr vi oss ikke om i det hele tatt, om noen liker det, ok bra, men det er ikke noe vi går rundt og tenker på. Mange band forandrer stil og selger seg billig. Vi kjører på , brutalt og demonisk. Det er det Belphegor handler om. (Helmuth gjentar seg selv en del og sier egentlig ikke så mye om imaget, musikken er det viktigste. Mannen er ålreit han)

Og til slutt, hva er Belphegors planer videre, har dere noen langsiktig 10 års plan he he ? :Jeg er antagelivis død da he he, er altfor glad i alkohol, kvinner og annet vas. Livet er kort, det er viktig å kjøre på mens man kan!

Kunne ikke sagt det bedre selv , Hail Belphegor !

Write a comment...

Latest reviews

167 Even Knudsen

ACCEPT Too Mean To Die

More than four decades has passed since Accept released their self-titled debut album back in 1979,…
307 Even Knudsen

MORDKAUL Dress Code: Blood

I must start by saying that I have a very limited amount of information available about Mordkaul,…
505 Even Knudsen

DEEDS OF FLESH Nucleus

This is undoubtedly the most anticipated release this year for me personally and now the wait is…
349 Even Knudsen

HELL:ON Scythian Stamm

I must admit that I have never heard of this Ukrainian band before, even though Scythian Stamm is…
360 Even Knudsen

PROFANITY Fragments Of Solace

On December 4th German tech-death veterans Profanity returns with their fourth full length studio…
496 Even Knudsen

MORS PRINCIPIUM EST Seven

Mors Principium Est can look back at a career spanning over 20 years as they now release their…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2020. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares