DIMMU BORGIR The Invaluable Darkness

Hot
LN
2279   1   1   0   0  
DIMMU BORGIR The Invaluable Darkness

Dimmu Borgir er endelig ute med ny DVD, og mørkets herskere skuffer ingen denne gangen heller. Bandet er etterhvert blitt synonymt med kvalitet, noe som gjennspeiler seg tydelig på 'The Invaluable Darkness'. DVD 1 inneholder selve konserten fra siste Europa Turne, og er tatt opp i Oslo, Berlin og London. Lyd og bilde er upåklagelig, og med en katalog full av storslagne klassikere blir det hele en real hyggestund. Utenom konserten er den obligatoriske 'Behind The Scenes' med, men dette er mest for de som var der, venner og blodfans. DVD 2 har foruten konserten fra Wacken Open Air 2007 også opptak fra P3 konserten bandet gjorde i September 2007, og begge disse har selvsagt også bra lyd og bilde kvalitet. I tillegg får du hver eneste musikkvideo Dimmu Borgir har laget, hele 20 i tallet. Alt i alt over fire og en halv time, her er det ikke mye å tenke på, julaften (Av den onde sorten selvsagt) kom tidlig iår, løp og kjøp..

 

Diskografi:
'The Invaluable Darkness' 2008 DVD
‘In sorte diaboli’ 2007
'Stormblåst' 2005
'Death cult armageddon' 2003
'World Misanthropy' 2002 DVD
'Puritanical euphoric misanthropia' 2001
'Spiritual black dimensions' 1999
'Godless savage garden' 1998
'Enthrone darkness triumphant' 1998
'Stormblåst' 1996
'For all tid' 1995



Write a comment...

Latest reviews

198 Even Knudsen

DESECRAVITY Anathema

'Anathema' is third full lenght album from Japanese technical/brutal death metal act Desecravity…
218 Even Knudsen

SULPHUR AEON The Scythe Of Cosmic Chaos

Sulphur Aeon is definitely one of the more exciting names within the death metal genre these days,…
223 Even Knudsen

SUBNUBA Distant Pixels

I wasn't able to find much information on Subnuba online, so bare with me if i miss out on some…
217 Even Knudsen

GRAVEREALM Worldender

'Worldender' is the debut EP from Graverealm, a one man project from American artist Barret…
288 Even Knudsen

HABITUAL DEPRAVITY Realms Of Abysmal Servitude

Hailing from Melbourne, Australia, Habitual Depravity is the brainchild of brutal death metal…
333 Even Knudsen

COGNITIVE Matricide

Cognitive's 2016 album 'Deformity' was frequently played at my home around it's release, and now…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32 google plus 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2018. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares