DIMMU BORGIR The Invaluable Darkness

Hot
LN
2410   1   1   0   0  
DIMMU BORGIR The Invaluable Darkness

Dimmu Borgir er endelig ute med ny DVD, og mørkets herskere skuffer ingen denne gangen heller. Bandet er etterhvert blitt synonymt med kvalitet, noe som gjennspeiler seg tydelig på 'The Invaluable Darkness'. DVD 1 inneholder selve konserten fra siste Europa Turne, og er tatt opp i Oslo, Berlin og London. Lyd og bilde er upåklagelig, og med en katalog full av storslagne klassikere blir det hele en real hyggestund. Utenom konserten er den obligatoriske 'Behind The Scenes' med, men dette er mest for de som var der, venner og blodfans. DVD 2 har foruten konserten fra Wacken Open Air 2007 også opptak fra P3 konserten bandet gjorde i September 2007, og begge disse har selvsagt også bra lyd og bilde kvalitet. I tillegg får du hver eneste musikkvideo Dimmu Borgir har laget, hele 20 i tallet. Alt i alt over fire og en halv time, her er det ikke mye å tenke på, julaften (Av den onde sorten selvsagt) kom tidlig iår, løp og kjøp..

 

Diskografi:
'The Invaluable Darkness' 2008 DVD
‘In sorte diaboli’ 2007
'Stormblåst' 2005
'Death cult armageddon' 2003
'World Misanthropy' 2002 DVD
'Puritanical euphoric misanthropia' 2001
'Spiritual black dimensions' 1999
'Godless savage garden' 1998
'Enthrone darkness triumphant' 1998
'Stormblåst' 1996
'For all tid' 1995



Write a comment...

Latest reviews

20 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
146 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
221 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
270 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
387 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…
401 Even Knudsen

CRAFTING THE CONSPIRACY The Cosmic Key, pt. 1

Crafting The Conspiracy is a new acquaintance to me, heading from Odessa, Texas and they promote…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares