HAMMERFALL Rebels With A Cause

Hot
AC
2322   0   1   0   0  
HAMMERFALL Rebels With A Cause

Hovedinnslaget i denne DVD’en er et intervju gjort med medlemmene i Hammerfall på Bogesunds slott i Stockholm i mars i år, med andre ord ganske ferske saker. Underveis vises klipp fra turneer og plateinnspillinger tatt opp i perioden 2002 til 2007. Her får vi blant annet se hva bandet morer seg med mellom ”slagene” når de er ute på veien. I tillegg kommer en innholdsrik ”extra” meny som byr på promovideoer, tv-opptredener, liveklipp og ”behind the scene” – klipp. Intervjudelen er på hele 90 minutter. Kort oppsummert en fyldig og omfattende dokumentasjon av Hammerfalls meritter i dette tidsrommet. ”Rebels With A Cause” er helt klart et must for alle Hammerfall fans, og den er absolutt interessant for oss som ikke tilhører Hammerfalls varmeste tilhengere, selv om jeg må innrømme at en del av ”humoren” deres, ikke alltid korresponderer helt med hva jeg personlig ler av.

 

Diskografi:
'Rebels With A Cause' DVD 2008
'Masterpieces' Best Of 2008
'The Vinyl Singel Collection' Box Set 2008
'Steel Meets Steel: 10 Years Of Glory' Best Of 2007
'Last Man Standing' Singel 2007
'Threshold' 2006
‘Natural High’ Single 2006
‘The Fire Burns Forever’ Single 2006
‘Chapter V: Unbent, Unbowen, Unbrooken’ 2005
‘Blood Bound’ Single 2005
‘One Crimson Night’ Live Album 2003
‘One Crimson Night’ DVD 2003
‘Hearts On Fire’ DVD 2002
‘Crimson Thunder’ 2002
‘Hearts On Fire’ Single 2002
‘The Templar Renegade Crusades’ DVD 2002
‘Crimson Thunder’ Single 2002
‘Crimson Thunder Media Mark Teaser’ EP 2002
‘Always Will Be’ Single 2001
‘Renegade’ 2000
‘Renegade’ Single 2000
‘I Want Out’ EP 1999
‘The First Crusade’ DVD 1999
‘Legacy Of Kings’ 1998
‘Heeding The Call’ EP 1998
‘Glory Of The Brave’ EP 1997
‘Glory Of The Brave’ 1997

 



Write a comment...

Latest reviews

20 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
146 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
221 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
270 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
387 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…
401 Even Knudsen

CRAFTING THE CONSPIRACY The Cosmic Key, pt. 1

Crafting The Conspiracy is a new acquaintance to me, heading from Odessa, Texas and they promote…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares