HAMMERFALL Rebels With A Cause

Hot
AC
2191   0   1   0   0  
HAMMERFALL Rebels With A Cause

Hovedinnslaget i denne DVD’en er et intervju gjort med medlemmene i Hammerfall på Bogesunds slott i Stockholm i mars i år, med andre ord ganske ferske saker. Underveis vises klipp fra turneer og plateinnspillinger tatt opp i perioden 2002 til 2007. Her får vi blant annet se hva bandet morer seg med mellom ”slagene” når de er ute på veien. I tillegg kommer en innholdsrik ”extra” meny som byr på promovideoer, tv-opptredener, liveklipp og ”behind the scene” – klipp. Intervjudelen er på hele 90 minutter. Kort oppsummert en fyldig og omfattende dokumentasjon av Hammerfalls meritter i dette tidsrommet. ”Rebels With A Cause” er helt klart et must for alle Hammerfall fans, og den er absolutt interessant for oss som ikke tilhører Hammerfalls varmeste tilhengere, selv om jeg må innrømme at en del av ”humoren” deres, ikke alltid korresponderer helt med hva jeg personlig ler av.

 

Diskografi:
'Rebels With A Cause' DVD 2008
'Masterpieces' Best Of 2008
'The Vinyl Singel Collection' Box Set 2008
'Steel Meets Steel: 10 Years Of Glory' Best Of 2007
'Last Man Standing' Singel 2007
'Threshold' 2006
‘Natural High’ Single 2006
‘The Fire Burns Forever’ Single 2006
‘Chapter V: Unbent, Unbowen, Unbrooken’ 2005
‘Blood Bound’ Single 2005
‘One Crimson Night’ Live Album 2003
‘One Crimson Night’ DVD 2003
‘Hearts On Fire’ DVD 2002
‘Crimson Thunder’ 2002
‘Hearts On Fire’ Single 2002
‘The Templar Renegade Crusades’ DVD 2002
‘Crimson Thunder’ Single 2002
‘Crimson Thunder Media Mark Teaser’ EP 2002
‘Always Will Be’ Single 2001
‘Renegade’ 2000
‘Renegade’ Single 2000
‘I Want Out’ EP 1999
‘The First Crusade’ DVD 1999
‘Legacy Of Kings’ 1998
‘Heeding The Call’ EP 1998
‘Glory Of The Brave’ EP 1997
‘Glory Of The Brave’ 1997

 



Write a comment...

Latest reviews

198 Even Knudsen

DESECRAVITY Anathema

'Anathema' is third full lenght album from Japanese technical/brutal death metal act Desecravity…
218 Even Knudsen

SULPHUR AEON The Scythe Of Cosmic Chaos

Sulphur Aeon is definitely one of the more exciting names within the death metal genre these days,…
223 Even Knudsen

SUBNUBA Distant Pixels

I wasn't able to find much information on Subnuba online, so bare with me if i miss out on some…
217 Even Knudsen

GRAVEREALM Worldender

'Worldender' is the debut EP from Graverealm, a one man project from American artist Barret…
288 Even Knudsen

HABITUAL DEPRAVITY Realms Of Abysmal Servitude

Hailing from Melbourne, Australia, Habitual Depravity is the brainchild of brutal death metal…
333 Even Knudsen

COGNITIVE Matricide

Cognitive's 2016 album 'Deformity' was frequently played at my home around it's release, and now…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32 google plus 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2018. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares